TEKSTESHQIP

Gentjana Tafili
S'ka Ma T'bukur Se Pranvera
Lyrics

S’ka ma t’bukur se pranvera
Çilin lulet gjithfare. :I
Ikën zogjët, e lanë çerdhen
Vijnë me gzu’mun si përher.

Ref.:
Hajde pra moj pranverë
Çilna zemrat si përherë!
Hajde pra moj pranverë
Na i mbush zemrat plot me erë.

Kanarinat e bylbyli
Se ç’po kndojshin pa ia da.
Në mes tyre marangjyli
Lule t’bukra ka shpërnda.

Ref.:
Hajde pra moj pranverë
Çilna zemrat si përherë!
Hajde pra moj pranverë
Na i mbush zemrat plot me erë.

Nuk përshkruhet asnji herë
Sa gazmend ka njikjo stinë.
Çdo gja sillet kah pranvera
Jetë të lumtun na përtrinë.

Ref.:
Hajde pra moj pranverë
Çilna zemrat si përherë!
Hajde pra moj pranverë
Na i mbush zemrat plot me erë.
INFO
Arranzhimin dhe produksionin audio e mori përsipër Ilir Zoga.