TEKSTESHQIP

Gëzim Nika
Do Këndoj
Lyrics

o sa bukuri ka tufa sa lazem bien bagetia bien porsi fletet ne toke viseve te mija
ref.

do kendoj bagetine qe e mbani dhe ushqeni o vendit e bekuara me defreni
ref.

o tek buron uji ftoft edhe fryn veriu ne vere qelin lulet me gaz plot me bukuri me ere.
ref.

do kendoj bagetine qe e mbani dhe ushqeni o vendit e bekuara me defreni.
ref.