TEKSTESHQIP

Gëzim Nika
Shqipëria O Nëna Ime
Lyrics

O malet e Shqipërisë
Dhe ju o lisat e gjatë
Fushat e gjëra me lule
Ju kam ndërmënd dit e nat

Kam ndërmënd dit e natë

Kur nigjon zanin e nanës
Qysh e lën qingji kopen
Blegërin dy a tri her
Edhe ikën e merr dhen
Blegërin dy tri her
Edhe ikën e merr dhenë

Shqipëri o nana ime
Ndonëse jam o i mërguar
Dashurinë tane zemra
Kurr ska me harrue

Shqipëri o nana ime
Ndonëse jam o i mërguar
Dashurinë tane zemra
Kurr ska me harrue

Ashtu dhe kjo zemra ime
Më len ktu tek jam mua
Vjen me vrap me dëshir
Atje ndër viset e tua
Vjen me vrap me dëshir
Atje ndër viset e tua

Shqipëri o nana ime
Ndonëse jam o i mërguar
Dashurinë tane zemra
Kurr s’ka me e harrue

Shqipëri o nana ime
Ndonëse jam o i mërguar
Dashuinë tane zemra
Kurr s’ka me e harrue

DËRGOI: