TEKSTESHQIP

Gili
Dy Dakika
Lyrics

Shoki im me puth ne faqe
Me ka shoqe te preferuar
Si u be nuk i di shkaqet
Ne shokun jam dashuruar

Si tia them si tia them
E kam problem, kjo dileme
Me rremben por do t’ia them
I raft pika

Ref:
Ami ami dy dakika
Buzet ami dy dakika
Un te du t”raft pika
E ti shkon me tjera qika

Ami ami dy dakika
Lotet ami dy dakika
Une te du t’raft pika
Sdu me te pa me tjera qika

Mi tregon hallet e jetes
Dashurin nuk po e gjen
Oh sa afer afer vetes
Me ka mua e nuk po e veren

Si tia them si tia them
E kam problem, kjo dileme
Me rremben por do t’ia them
I raft pika

Ref:
Ami ami dy dakika
Buzet ami dy dakika
Un te du t”raft pika
E ti shkon me tjera qika

Ami ami dy dakika
Lotet ami dy dakika
Une te du t’raft pika
Sdu me te pa me tjera qika

DËRGOI:
INFO
Kompozimi dhe teksti u shkruajt nga Ilir Berani, teksa kënga është orkestruar nga Ocko Vasilkovski.