TEKSTESHQIP

Gili
Duart Lart
Lyrics

Ti mendon se je i papushtuar,
papushtuar si Kalaja ne Kruje
une jam vetem duke te veshtruar
eja me mua dhe shuj !
Ti mendon se une jam borebardha
apo ndoshta e perhitura
jan haruar dashurit ne perralla
te presin te papritura
Ti ke puthje fantastike,
ne perqafim une te mbaj peng
ne dashuri jam fanatike
ne zemer qelloj beng beng !

Ref:
Duart lart, ma mire dorezohu
ma mire dorezohu, falma jeten dashurohu
duart lart do te dorezohesh
plumb ne dashuri, cdo gje lejohet

DËRGOI: