TEKSTESHQIP

Gili
Mashtrues I Perhershem
Lyrics

Po me njofton me femren tende te re
Per mua i thua se me ke shoqe e femijerise
Ajo e ndjen e ndjen se po genjen
E njoh un at ndjenje te xhelozise

Sa here dhe mu kshtu ma ke ba
Shum shoqe ne thojza mi ke prezentu
Femra jote e re e bukur sa ska
Mjer ajo me kend ka perfundu

Refreni:
E ti kishe kishe kishte
Nuk ki faj
E sa here kjo ftyre pa faj
Me ka bere te qaje
Kishe kishe kishe
Jam i ndershem
Cka je ti cka je.
Mashtrues i perhershem

Po me njofton me zogzen tende te re
Si nje gjahtar krenar ne krah e mban
Ajo se din se eshte viktim e re
Nuk e din sa shpejt ti ke me kan
Sa here dhe mu kshtu ma ke ba
Shum shoqe ne thojza mi ke prezentu
Femra jote e re e bukur sa ska
Mjer ajo me kend ka perfundu

Refreni:
E ti kishe kishe kishte
Nuk ki faj
E sa here kjo ftyre pa faj
Me ka bere te qaje
Kishe kishe kishe
Jam i ndershem
Cka je ti cka je.
Mashtrues i perhershem

DËRGOI:
INFO
Kompozimi dhe teksti është realizuar nga Ilir Berani, teksa këngën e orkestroi Miti Geci.