TEKSTESHQIP

Gillespie
Anisa
Lyrics

Qesh me ty Anisë me kët dëshirë me fluturu
Miza n'dritaren time ka kohë që është nguju
Prej nga të erdhi ky vullnet me u transformu
Transformim dhe maket në njërën anë
Po për çudi më asnjeri nuk shfaqet në ekran

Mirmëngjesi mori flutur
Të dëshiroj një ditë të bukur

Fytyra jote shëndrrin
Sigurisht plot me meritë
Fytyra jote shëndrrin
Sigurisht plot me meritë

Plot me meritë
Plot me meritë

Prej nga të erdhi kjo dëshirë me më tregu
Kët tregim që me kohë e kam harru
Dua ta kap dorën bashkë me fluturu

Mirmëngjesi mori flutur
Të dëshiroj një ditë të bukur
Mirmëngjesi mori flutur
Të dëshiroj një ditë të bukur

Hana të përshëndet
Mali të përshëndet
Zogu të përshëndet
Hana të përshëndet
Hana të përshëndet
Zogu të përshëndet
Zogu të përshëndet
Hana të përshëndet

Mirmëngjesi mori flutur
Të dëshiroj një ditë të bukur

Fytyra jote shëndrrin
Sigurisht plot me meritë
Fytyra jote shëndrrin
Sigurisht plot me meritë

Plot me meritë
Plot me meritë
Plot me meritë
Plot me meritë
Plot me meritë

DËRGOI: