Gjergj Jorgaqi

Dërgo një album »

Gjergj Jorgaqi - Qaj Dhe Qesh (1997)

Shiko Më shumë »Gjergj Jorgaqi - Paradoks (2000)

Shiko Më shumë »Gjergj Jorgaqi - Seks Apo Fjale... (2002)

Shiko Më shumë »Gjergj Jorgaqi - Stres (2008)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0