TEKSTESHQIP

Gjergj Jorgaqi
Seks Apo Fjalë... (2002)

INFO
U bashkëpunua gjithashtu me disa emra si Anjeza Branka, Elda Shabani (Madonna Shqiptare) dhe Grupi Ali Pasha. Publikimin dhe shitjen e përmbledhjes e kanë bërë të mundur produksioni Super Star. Materiali, që u publikua në vitin 2002, përmbante në total 11 këngë të ndryshme.
Gjergj Jorgaqi - Seks Apo Fjalë... (2002)
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: