TEKSTESHQIP

Gjergj Jorgaqi
Ne K'te Nate
Lyrics

Diku nje poezi degjoj
dhe enderrimet mua me zgjohen
ti shoqeron vargjet e mia
krijon k'to vargje dashuria

Degjon nje tingull, thua nje fjale
degjon nje tingull, hedh nje hap
nje dy tre keshtu vazhdojme
ne me rradhe.

Refren 1
Ne k'te nate dua te kendoj
ne k'te nate dua te vallzoj
te degjoj nje tingull dhe te hedh nje hap

Refren 2
Ne k'te nate dua te kendoj
ne k'te nate dua te vallzoj
diku aty me ty aty prane.

Sa pran' te dua sepse tek ty gjej
motivacion per dashurin
Po kur degjon si kengen time ndjen
me fort te dua ty o shpirt
eeeejjjjj

Ref. Ne k'te nate, dua te kendoj
ne k'te nate dua te vallzoj
......................