TEKSTESHQIP

Gjergj Jorgaqi
Paradoks
Lyrics

Kjo është jeta ime e dashur unë nuk mund të ndryshoj.
Me formalitete jetën unë nuk mund ta pranoj.
Mëkatar unë jam, jam dhe pakëz egoist.
Më detyron kjo botë të sillem dhe si hipokrit.

Do të bëj pas kokës time nëse thonë se gaboj.
Dhe ato që ti mi thua ndoshta ti aprovoj.
Dhe pse kokën unë e tund s’do të thotë se dëgjoj.
Ndaj mos u mërzit e dashur unë të dua njësoj.

Refreni…

Mos të duket jeta disko dj music box.
Çdo ditë San Valentino nuk është por, është veç paradoks.
Është një gjë e dashur që për mua më torturon.
Do të arri të tbëj si vetja dhe kjo gjë më mundon.
Nëse nesër jo pranë teje unë më nuk do të jem.
Të mos jesh ti më naive që çdokush të tgënjej.

Refreni…

Eja zemër mos u vono.
Skemi kohë jeta jonë vrapon.
Jeta është aq e vogël sa, dhe një ditë ajo duket e gjatë.

Refreni…

Refreni…

Je e vogël shpirt veç për ktë të besoj.

DËRGOI: