TEKSTESHQIP

Gjergj Suljoti
Mesuesi I Parë
Lyrics

Erdha prapë në shkollën time
Mbaj në zemër një mall të madh
Në mes nxënësve përsëri
Më del mësuesi im i parë

Me kujtohen ato vite
kur dikur mes shokeve shkonja
ne banken e kesaj shkolle
rrugen e dijes nisem tok

Ste haroj mesuesi im i pare
me mesove ABC - ne
qe te behem djale i mbare
dhe me gjak ta mbroj atdhene

Erdha prap ne shkollen time
mbaj ne zemer nje mall te madh
ne mes nxenesve perseri
me del mesuesi im i pare

Ne u ritem dhe kudo
na gjen sot neper atdhe
fjalet tuaja ne kujtojme
mesuesi i pare ti je per ne!

DËRGOI:
INFO
Kompozitor është Luan Zhegu, ndërsa për tekstin punoi Tonin Miloti.