TEKSTESHQIP

Gjyljeta Ransi
Mi Amor
Lyrics

Ref: Erdha, por jo sikur herav tjera,
nje përgjigje sod ta ktheva,
ti je tani mi Amor, mi Amor.

Pse nuk mendon, pak më larg,
veq pak më larg.
Hapi syt, rujum mirë
si një dukat.
Pse nuk mendon, pak më larg,
moj zemra jem.
Hapi syt, rujum mirë
kurr ske Problem.

Nuk jam e dyta,
nuk jam e treta.
Ti e din se jam e para dhe e verteta.
Zemren ta mora, e nuk ta ktheva,
se jam kryesorja per ty e jo rezerva.
Ashtu sikur mua nuk e don asnjë tjeter,
ti se pranon dhe e genjen veten.
Por nuk jetohet veq me genjeshtra,
un i kam krejt e jo ajo tjetra.

Ti se din sa je me fat,
Se jam me ty, se me ke ngat.
Ti sma dite vlerën kurr,
as tani as dikur. (2x)

Ref: Erdha, por jo sikur herav tjera,
nje përgjigje sod ta ktheva,
ti je tani mi Amor, mi Amor.

Ti se din sa je me fat,
Se jam me ty, se me ke ngat.
Ti sma dite vlerën kurr,
as tani as dikur. (2x)

Pse nuk mendon, pak më larg,
veq pak më larg.
Hapi syt, rujum mirë
si një dukat.
Pse nuk mendon, pak më larg,
moj zemra jem.
Hapi syt, rujum mirë
kurr ske Problem.

Nuk jam e dyta,
nuk jam e treta.
Ti e din se jam e para dhe e verteta.
Zemren ta mora, e nuk ta ktheva,
se jam kryesorja per ty e jo rezerva.
Ashtu sikur mua nuk e don asnjë tjeter,
ti se pranon dhe e genjen veten.
Por nuk jetohet veq me genjeshtra,
un i kam krejt e jo ajo tjetra.

Ref: Erdha, por jo sikur herav tjera,
nje përgjigje sod ta ktheva,
ti je tani mi Amor, mi Amor.

DËRGOI: