TEKSTESHQIP

Gjyste Vulaj
100%
Lyrics

A po te dhemb syri
Qe s'po me shef mue
Mos shko kot te mjeku
Ilaçe me t'shkrue.

Ref:
100% une do te sheroj
Veq me le qe buzet tua
Te embela t'i provoj.
100% une kam me t sherue
Veq me le nje nate me ty
Te bej çka te due.

Çka te mundon zemer
Gjaku po t gufon
Me lejo qe dora ime
Trupin ta sheron.

Ref:
100% une do te sheroj
Veq me le qe buzet tua
Te embela t'i provoj.
100% une kam me te sherue
Veq me le nje nate me ty
Te bej çka te due.

Buzet ilaq un i kam
Veq ty me t sherue
Mbas pak keto ilaçe
S'mundesh me jetue.

Ref:
100% une do te sheroj
Veq me le qe buzet tua
Te embela t'i provoj.
100% une kam me t sherue
Veq me le nje nate me ty
Te bej çka te due.

DËRGOI:
INFO
Autor i melodisë dhe arranzhues i muzikës është Sokol Vulaj, teksa autore e tekstit është vetë këngëtarja.