TEKSTESHQIP

Gjyste Vulaj
Jam E Jotja
Lyrics

))jam me shpirt dhe me zemer((

Une e di qesht dashurija, te pervlon ne brendesi. jan dhe lotet e mia, qe i derdhi un per ty. Nuk esht se un kam ego, as qe me jep ber fiksim. Por per at qe zemra ime, ste leshon pa shpirtin tim.

hee joooo, ste leshon pa shpirtin tiim...

jojoo ste leshon pa shpirtin tiimm..

REF:

2x
JAM JAM JAM JAM E JOTJA, SJAM E JOTJA VEQ ME FJAL. JAM ME SHPIRT DHE ME ZEMER, JAM E LINDUR PER TY DJAL.

Une e di qesht dashurija, te pervlon ne brendesi. Jan dhe lotet e mia, qe i derdhi un per ty. Nuk esht se un kam ego, as qe me jep ber fiksim. Por per at qe zemra ime, ste leshon pa shpirtin tim.

hee joooo, ste leshon pa shpirtin tiim...

jojoo ste leshon pa shpirtin tiimm...

REF:

JAM JAM JAM JAM E JOTJA, SJAM E JOTJA VEQ ME FJAL. JAM ME SHPIRT DHE ME ZEMER, JAM E LINDUR PER TY DJAL.
JAM JAM JAM JAM E JOTJA, SJAM E JOTJA VEQ ME FJAL. JAM ME SHPIRT DHE ME ZEMER?

hee joooo, ste leshon pa shpirtin tiim...

jojoo ste leshon pa shpirtin tiimm..

REF:

2x
JAM JAM JAM JAM E JOTJA, SJAM E JOTJA VEQ ME FJAL. JAM ME SHPIRT DHE ME ZEMER, JAM E LINDUR PER TY DJAL.

DËRGOI:
INFO
Kompozimi dhe arranzhimi është marrë përsipër nga Sokol Vulaj, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga vetë artistja.