TEKSTESHQIP

Gresa Behluli
Dashuria Kiç
Lyrics

Hoo hoo hooo hohohoo hooohoo ho ho hoo...

Nuk je më në trend
se krejt ti më ke çmend
je xheloz dhe më nuk po durohesh
ti nuk je me ideal dhe me mua më ngadal
stë lejoj më ty të më afrohësh

Dashuria im kiç është baraz me hiq
nuk po shkon dhe shpirti sdon
dashuria im kiç është baraz me hiq
se kshtu më nuk du
ti sje fer me sjell tmerr mos më frikso
nje tjeter dashuro dhe veq nga un ti shko
jeto ashtu siq doo ooooouuooo...

DËRGOI:
INFO
Autorë të muzikës janë Avni Qahili & Darko Dimitrov, teksti është marrë përsipër nga Avni Qahili, ndërsa arranzhimi vjen si krijim nga Darko Dimitrov.