TEKSTESHQIP

Hana Cakuli
Mendoj Te Fluturoj
Lyrics

Kur krahët hapë mendoj të fluturoj,
Përpiqem mendjen time ta shpëtoj,
M’bi një çati jam ulur dhe mendoj,
Kur koha ikën asgjë nuk është më lojë,

Koha shkon jemi tepër vonë,
Aq shum koh prap ne s’dim të….(fluturojm)
Koha shkon tani u bë vonë
Krahët hapë tani do të fluturoj,

Një zë foli, t’hithem unë pa frikë
Do të bijë e engjujt do të vijnë,
Një zë foli, hidhu ti më tha
Mos ke frik mos, unë do t’jap krahë

Kur krahët hapë mendoj të fluturoj,
Përpiqem mendjen time ta shpëtoj,
M’bi një çati jam ulur dhe mendoj,
Kur koha ikën asgjë nuk është më lojë,

Koha shkon jemi tepër vonë,
Aq shum koh prap ne s’dim të….(fluturojm)
Koha shkon tani u bë vonë
Krahët hapë tani do të fluturoj,

Një zë foli, t’hithem unë pa frikë
Do të bijë e engjujt do të vijnë,
Një zë foli, hidhu ti më tha
Mos ke frik mos, unë do të jap krahë
Hë ëë ha a aa
Jo nuk e di a mundet të funksionoj
Se zërat në mendjen time her më flasin e here pushojn
Ma jep dorë thot një, tjetri më pengon
Një zë i bukur më shtyn, tjetri s’më lejon
Që të hidhem dridhem, jo mos i beso
i thot njëra tjetrit mos e lejo
Që të hidhem dridhem, jo mos e provoke
Ka nevoj të rritet ,jo mos e mëso

Fluturo….. Një zë foli, t’hithem unë pa frikë
Do të bijë e engjujt do të vijnë,
Një zë foli, hidhu ti më tha
Mos ke frik mos, unë do të jap krahë

DËRGOI:
INFO
Komponimin dhe okestracionin e mori përsipër Genti Lako.