TEKSTESHQIP

Henri
Fajtor
Lyrics

Sado pak
Mundesh te me duash sado pak
Po merr hak
Se vetem ty te du, dhe jam mundu,
me t’dhon gjithcka une
Ti
Qe vetem me lendon
Jo nuk pres pret teje
Dashnin te ma kthesh tiii
Qe jo si meriton
Fjalet qe nga shpirti jan thon

REF. 2x:
Te lutem mos me mbaj
Ti peng jo mos me mbaj
Fajtor pa patur faj
Faaaaj
Nga mua largohuu
Uuuu eee

Ti
Qe vetem me lendon
Jo nuk pres pret teje
Dashnin te ma kthesh tiii
Qe jo si meriton
Fjalet qe nga shpirti jan thon

REF. 2x:
Te lutem mos me mbaj
Ti peng jo mos me mbaj
Fajtor pa patur faj
Faaaaj
Nga mua largohuu
Uuuu eee