TEKSTESHQIP

Hidaver Osmani
Ty Do Të Marr
Lyrics

Në zëmer, s'më perëndove,
Për ty, ende ka vend,
Shtrije dorën, a m’harrove?
Do të marr, e kam njëmend.

U ktheva të të marr,
Ty tër’ jetën, prap’ të kam,
Hare e madhe, do t’jehoj’,
Shok e miq, do t’i ftojm’.
Përher’...

Udhtimi yn’, mori fund,
E kuptova n’përqafim,
E tingujt prap’ jehojn’,
An’ e mban’, veç gëzim.

U ktheva të të marr,
Ty tër’ jetën, prap’ të kam,
Hare e madhe, do t’jehoj’,
Shok e miq, do t’i ftojm’.
Përher’...

U ktheva të të marr,
Ty tër’ jetën, prap’ të kam,
Hare e madhe, do t’jehoj’,
Shok e miq, do t’i ftojm’.
Përher’...

“UDHTIMI YN’ MORI FUND,
E KUPTOVA N’PËRQAFIM.”

DËRGOI:
INFO
Për komponimin dhe për fjalët e këngës u kujdes Xhelal Xheladini, teksa këngën e orkestroi vetë këngëtari.