TEKSTESHQIP

Hysni Klinaku
Sikur Te Isha
Lyrics

Sikur të isha unë
një burim nën gjethe
që ti të vije buzët të pije
ujë me etje

Sikur të isha unë
një lum përplot me valë
ti të notoje përmbi
ujin tim ngadalë

Unë jam poet dhe këngëtar
i thellë si deti plot me valë
te dua ty moj bukuri e rrallë

Sikur të isha unë
një lis me kurorë
që ti të vije
të mbështesje kraharorë

Sikur të isha unë
një mal me driza e rrëza
ti të këndoje këngë
siç këndon thëllëza
INFO
Ka material edhe për videotekën shqiptare, sepse krijimi muzikor është paraqitur në ekranet tona i kompletuar në spektrin vizual edhe me anë të një klipi muzikor, i cili u publikua me datë 27 Janar 2014.