TEKSTESHQIP

Ilia Basho
Cdo Shekull Vellezer
Lyrics

CDO SHEKUJ JU GJETI BASHKE NW NJE STANE NJERI ORTODOKS TJETRI MYSLIMAN

REF.
DHE FESTAT FETARE I FESTONIT BASHKE NJE DELE BAJRAMI NJ DELE PER PASHKE NJE DELE BAJRAMI NJ DELE PER PASHKE

PESHKE DHE DUHANI SJU MUNGUAN KURRE NE KISH NJE SHARRE DO KISHTE NJE PUNE

DHE FESTAT FETARE I FESTONIT BASHKE NJE DELE BAJRAMI NJ DELE PER PASHKE NJE DELE BAJRAMI NJË DELE PER PASHKE

SI DHE PERENDINE JU E KISHIT BASHKE KISHE DHE XHAMINE

DHE FESTAT FETARE I FESTONIT BASHKE NJE DELE BAJRAMI NJ DELE PER PASHKE NJE DELE BAJRAMI NJ DELE PER PASHKE

DËRGOI: