TEKSTESHQIP

Ilir Shaqiri
Fjalët E Qiririt
Lyrics

Unë për ju do të rri te tretëm,
as sa qiri të mos mbetëm.
Të venitëm te digjem dot,
këtë dëshirë e kam sa motë.

Jo as zjarrit nuk i druhem,
dhe kur s'dua që të shuhem.
Po të digjem me dëshirë,
që të bëj dritë sa më mirë.

oooo oooo oooo
oooo oooo oooo

Kur t'më shihni se jam tretur,
mos mendoni se kam vdekur.
Jam i gjallë e jam ne jetë,
jam në dritët e vërtet

II: Unë jam në shpirtin tuaj,
flakën time se merr i huaj. :II

oooo oooo oooo
oooo oooo oooo

Më është falur mua durimi,
andaj po digjem si trimi.
Së të jeni ju më mirë
të mos mbetëni në errësirë.

Dua shumë fjalë të ju them,
po kam frik se digjem shpejt.
Mos harroni urtësinë,
trimërinë e bujarinë.

oooo oooo oooo
oooo oooo oooo

DËRGOI: