TEKSTESHQIP

Ilir Veliu
Brengat
Lyrics

Se ç'është tradhëtia
vallë kush ma tregon
përbuzja e zemrës
që s'të dashuron

Fati na goditi
ne me tradhëti
po shëtis mes yjesh
në errësirë vetmi

Në mes të duarve kokën mbante
dhe lotët i rridhnin rrëke
vajtimi s'ka bukuri fare
tek ajo kishte lezet

Dhe kokën ngriti menjëherë
buzëqeshja e saj ish ajo
ti vajzë më tha s 'ke qenë ndonjëherë
prandaj ti nuk më kupton dot jo
Hidhi brengat tutje
harro ç'është dashuria
çelu porsi gonxhe
s'të shëron vetmia

Zemra jote e pastër
si margaritar
vallë do të ketë forcë
të harrojë dashurinë e parë

Në mes të duarve kokën mbante
dhe lotët i rridhnin rrëke
vajtimi s'ka bukuri fare
tek ajo kishte lezet

Dhe kokën ngriti menjëherë
buzëqeshja e saj ish ajo
ti vajzë më tha s 'ke qenë ndonjëherë
prandaj ti nuk më kupton dot jo

Hidhi brengat tutje
harro ç'është dashuria
çelu porsi gonxhe
s'të shëron vetmia

Zemra jote e pastër
si margaritar
vallë do të ketë forcë
të harrojë dashurinë e parë

Hidhi brengat tutje
harro ç'është dashuria
çelu porsi gonxhe
s'të shëron vetmia

Zemra jote e pastër
si margaritar
vallë do të ketë forcë
të harrojë dashurinë e parë

DËRGOI: