TEKSTESHQIP

Indrit Mlika
Tek E Tek
Lyrics

jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja ,

me prit tek porta ,me prit tek derra
ti mos u merzit vajze sa te vij pranvera
mallin e zemres shkruje ne leter
ne gusht a ne vjeshte do te vije pa tjeter
po te flas nga zemra te jap fjal e besa po kjo rruga ime paska vec kthesa
a moj zemra ime
halle ka kjo jete
spo duron dot zemra
vetem pret e pret

a jo jo kot bertet
ajde ajde ti e di vet
jo skuptov por kur vete nuk e provon

jasha ingriti

tek e tek do mbetesh po ishe i lojtur
epo kjo dashnia te beka te lojtur
jo se bej shaka vajze
me ty e me mua
nuk jam as i mare qe ty mos te dua

jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja

me prit tek porta ,me prit tek derra
ti mos u merzit vajze sa te vij pranvera
mallin e zemres shkruje ne leter
ne gusht a ne vjeshte do te vije pa tjeter
po te flas nga zemra te jap fjal e besa po kjo rruga ime paska vec kthesa
a moj zemra ime
halle ka kjo jete
spo duron dot zemra
vetem pret e pret

a jo jo kot bertet
ajde ajde ti e di vet
jo skuptov por kur vete nuk e provon

jasha ingriti

tek e tek do mbetesh po ishe i lojtur
epo kjo dashnia te beka te lojtur
jo se bej shaka vajze
me ty e me mua
nuk jam as i mare qe ty mos te dua

jasaman ja , jasaman ja , jasaman ja

po te flas nga zemra te jap fjal e besa po kjo rruga ime paska vec kthesa

tek e tek do mbetesh po ishe i lojtur
epo kjo dashnia te beka te lojtur
jo se bej shaka vajze
me ty e me mua
nuk jam as i mare qe ty mos te dua
INFO
Krijimi muzikor lansohet para audiencës i realizuar në prizmin vizual me videoklip muzikor, i cili u publikua më 2 Qershor 2008. Autor i muzikës dhe orkestrues i këngës është Genti Lako, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Arben Duka.