TEKSTESHQIP

Irini Qirjako
N'ato Male Mbi Sopot
Lyrics

Çobani me krrab ne dore
Rruan tufat me kembore x2

Ref...x2
N'ato male mbi Sopot
Trendelin e bari plot

N'ato male plot me bore
Rruan tufat ky çobani x2

O çoban

He mor hooo

Si ja kalove behar
Sa qingja sivjet ke marr

Te gjitha ???
Zyshka bejka dhe kaleshka jan

Ref...x2
N'ato male mbi Sopot
Trendelin e bari plot

DËRGOI: