TEKSTESHQIP

Irkenc Hyka
Qaje
Lyrics
(Feat. Andreas)

A të dhem shpirti, se unë po vuaj
Si të jetoj, të lutem ma thuaj
Se unë pa ty dashnia jem,
e kam harruar me zemrën akull
Kam mbetur vetëm, sa më lëndove
Isha i verbër, unë sot për ty qaj
Të doja tepër

Qaje, dhe një herë të fundit, qaje
Ti dashninë që po len pas
Të mbushur plot me vaje
Qaje, dhe një herë të fundit, qaje
Pa e kthyer kokën pas,
se ti nuk pate faje

Me vete i mori, vitet e mia
Ja dhashë të gjitha nga dashuria
Se ti më doje pak, e unë se dija

Me zemrën akull kam mbetur vetëm
Sa më lëndove, isha i verbër
Unë sot për ty po qaj
Të doja tepër

Qaje, dhe një herë të fundit, qaje
Ti dashninë që po len pas
Të mbushur plot me vaje
Qaje, dhe një herë të fundit, qaje
Pa e kthyer kokën pas,
se ti nuk pate faje