TEKSTESHQIP

Irma Gurakuqi
Une Dhe Ti
Lyrics

kur ti ishe per mua
si zog ciceronjes
une isha si dega e lulezuar e molles
kur ti beheshe zog
une behesha er
ne krahet e mij te mbanja perher

refreni

kaq vjet me ty
ngado qe shkoj
vitet e rinis se bashku kujtojme
une e ti kaq vjet me ty
ngado qe shkojm
vitet e rinis se bashku i kujtojme

DËRGOI: