TEKSTESHQIP

Irma Libohova
Oroskop '92
Lyrics

Fatin tim un'e dëgjoja,
Cdo mëngjes në horoskop,
Dhe qiellin lart më kot vështroja,
Anjë yll s'gjeja dot.
Shenja ime ishte lart,
E zhdukur
E kërkoja nëpër natë,
Kish humbur
anjë gjë nuk kisha
Vec ëndrra të brishta vajze.
Shpesh un' them me veten time
Jo s'kam fat në horoskop,
A mos ësht faj i një ditëlindje
Nuk e di, mbase po
E shkruar ësht' ne yllësi
Ndaj trishtimin tutje un' e hodha
Dhe e lumtur do t'jem
Ndoshta një dit' do t'ndizet,
Vall sekretin e kam
Tek zoti i madh në Yje.
Horoskopin dëgjojm,
Horoskopin dëgjojm,
Ora tetë pa pesë fatin tonë kërkojm
Edhe pse tjetra vjen
Ne kaluam më shpejt
Ne tek ty shpresojm
Ne tek ty shpresojm
Koha iken gjithcka
Pse s'ma thua ne sy
Horoskopi yn 92'
Na ra na na na na...
Horoskopin dëgjojm,
Horoskopin dëgjojm,
Ora tetë pa pesë fatin tonë kërkojm
Edhe pse tjetra vjen
Ne kaluam më shpejt
Ne tek ty shpresojm
Ne tek ty shpresojm
Edhe pse cdo njëri
Nesër vallë si do të jetë
Nuk ësht' më sekret...