TEKSTESHQIP

Jeta Faqolli
Shko
Lyrics

me te bukurin cast kisha vetmin
kishte vetem lot ne syt e mi
te mendosh per ty sa here veshtire,
kthema ti shpirtin tim,
te jem e lire ,
kapiten i humbur tani je,
tradhetare i heshtur dashurie,
te mendosh per ty sa here veshtire,
kthema ti shpirtin tim ,
te jem e lire ,
shko ti shko,
shko shko e mos harro,
te kam dashur,
shko shko ti shko,
shko shko e mos harro te kam falur,
ne lotet e mia u mbyll dashuria
e zemra me thinja ne lotet e mia
u mbyll dashuria,
mu plak dhe rinia.
kishte harrur te kthehet qetesia ,
sa shum kishe frik nga lumturia,
te mendosh per ty,
sa here veshtire,
kthema ti ,
shpirtin tim,
tjem e lire,
shko ti shkoooo shko
shko e mos harro te kam dashur
shko ti shkoooo shkoooo
e mos harro te kam falur ,
ne lotet e mia u mbyll dashuria,
e zemra me thinja,
ne lotet e mbyll dashuria,
mu plak dhe rinia.

ti shkooooo ti shkooooo
ti shkoooo ti shkoooo ti shkooo shko
shko e mos harro.

DËRGOI:
INFO
Vija melodike, teksti dhe arranzhimi e përshtati Adrian Hila.