TEKSTESHQIP

Joana
Si Kam Harruar
Lyrics

Ki dhimbje zemra ime
a mi gjen ti dot

zemrën time e tsoptove
Tani qan ti kot
fol drëjt
me thua te vërtetën
me rri larg
me sy ti me shikon
për kënd ndjen
për mua a për tjetëren
nuk e kuptoj

si kam harruar
të gjitha fjalët që mi the
ti kot
si kam harru
ditët kur ti qan .. qan nga lotë
si kam harruar
sekrëte që me ne u than
ku jan sot
si kam harruar
edi shum mir do me mungosh
por un s'te kerkoj

Ki dhimbje zemra ime
a mi gjen ti dot

zemren time e tsoptove
Tani qan ti kot

si kam harruar
të gjitha fjalët që mi the
ti kot
si kam harru
ditët kur ti qan qan qan nga lotë
si kam harruar
sekrete që me ne u than
ku jan sot
si kam harruar
edi shum mir do me mungosh
por un ste kerkoj

Ke dhimbje zemra ime
a mi gjen ti dot

zemren time e tsoptove
Tani qan ti kot

si kam harruar
të gjitha fjalët që mi the
ti kot
si kam harru
ditët kur ti qan qan qan nga lotë
si kam harruar
sekrete që me ne u than
ku jan sot
si kam harruar
edi shum mir do me mungosh
por un ste kerkoj

DËRGOI:
INFO
Atmosfera e dhuruar është akoma më e bukur, edhe falë faktit se ky krijim muzikor u paraqit para shikuesve i plotësuar në sferën vizuale me një videoklip, i cili u publikua me datë 5 Gusht 2010. Kompozitori i këngës, autor i tekstit dhe arranzhues i muzikës rezulton të jetë Flori Mumajesi.