TEKSTESHQIP

Julka
Epilog
Lyrics

Kam ëndërruar pafund, që zëri im të flinte mbi notat e një kënge
Dhe është shumë e çuditshme, por pikërisht këtë ndjesi që më ka shoqëruar gjatë gjithë jetës time, jam sot duke e treguar nën tingujt e muzikës. Ja pra, ky është edhe fillimi i ëndrrës time.

I keep on running, running, running
Sa më duhesh, unë tani po e kuptoj
I keep on running, running, running
Veç për ty tani, tani unë po mendoj
I keep on running, running, running
Veç për ty, për ty mendoj
I keep on running, running, running
Sa më duhesh, unë tani po e kuptoj
Ahhhhh, ahhh ahhhh, të ndjej, të ndjej
I keep on running, heyyy

Ty, dua të të ndjej erën që fryn
Gjithçka që sjell, e sjell tek ty
I prek buzët e tua, trupin tënd
Është erë e shpirtit tim në tjetër vënd
Që heshtur edhe brishtë po më tregon
Shpirtit tim sa i mungon
Më sjell tek ty, jetoj me ty

Ty, dua të të ndjej erën që fryn
Gjithçka që sjell, e sjell tek ty
I prek buzët e tua, trupin tënd
Është erë e shpirtit tim në tjetër vënd
Që heshtur edhe brishtë po më tregon
Shpirtit tim sa i mungon
Më sjell tek ty, jetoj me ty

Dhe unë, sa herë që këndoj
Ty të kuptoj
Më mungon, dashuri jo dhe këngë
Vetë historia e mërzisë

Dhe unë, sa herë që këndoj
Ty të kuptoj
Më mungon, dashuri jo dhe këngë
Vetë historia e mërzisë
Historia e mërzisë...

DËRGOI:
INFO
Kënga u orkestrua nga Flori Mumajesi.