TEKSTESHQIP

Jurgen Kaçani
Shume Urime
Lyrics

Shume urime per ty
shume urime per ty
Shume urime per marinen
shume urime per ty

Shume Urime Shume Urime
E bukura Marina ime
Moj bije e babait o

Do kendoj per ty
floriri i babait
te pacim me jete
moj lule e majit
te uron ty mami
qofshe lumtur jeten
se ti je mrekulli e tete

Shume urime shume urime
te me rrofsh sa malet to
e bukura marina ime
moj bije e babait to
Shume urime shume urime
te me rrofsh sa malet to
e bukura marina ime
moj bije e babait to

Gjysherit dhe nenat
te uron marinen
nje qinde mesolle
me jete gezime
halla edhe tezja
zemra ju kendon
une rri pa fund
per priceshen tone

Shume urime shume urime
te me rrofsh sa malet to
e bukura marina ime
moj bije e babait to
shume urime shume urime
te me rrofsh sa malet to
e bukura marina ime
moj bije e babait to

Shendet per dajon
larg ne australi
qe te mblodhi yje
te beri histori
qe te mblodhi yje
te beri histori

Shume urime shume urime
te me rrofsh sa malet to
e bukura marina ime
moj bije e babait to
Shume urime shume urime
te me rrofsh sa malet to
e bukura marina ime
moj bije e babait to

DËRGOI:
INFO
Për këngën kanë punuar në bashkëpunim kompozitorët Jurgen Kaçani & Vani Rushiti, autor i fjalëve të tekstit është vetë këngëtari, ndërsa arranzhues i muzikës rezulton të jetë Vani Rushiti.