TEKSTESHQIP

K-Albo
Te Centrala
Lyrics

2x)Te centralla do asgana,
machoo,
njo ka bo nana.
Te centralla do hajvana aa,
tu qu mall ka havana.

Allo mirdita,ha shoki jem qa ka ka mirdita?
Nuk jeni fer po boni hile,
matne estraden qaq kena kille.
Loqkaa ajo punen ma din,
thot lek po bon amo shum je ka pin.
Halaa neper men tinejgjeri,
jeni bo hor, tomi dhe xheri.
Halaa tu bo llojlloj dela,
hala pi maj me kok un burdella,
ngoje bitin si me rrok pitin,
machon pe don, se do bret pitin.
Skeni kaqika,dillera npika,
500 un dit e po thuni u fika.

(2x) Te centralla do asgana,
machoo njo ka bo nana,
te centralla do hajvana,
aa tu qu mall ka havana.

Allo krusita mallin e sita ju jeni shita,
ni jav e shita machoo,
e ka met leme edhe tbleme,
tu e majt pleme,
apet rrezikova,
5kalendara neper ara,
tu mjellen fara.
Bebillak tu perzi si maqin,
ti sje ka del,
po thu kta ma q*n loqken,
ta marri en gji,
qite dy time pi thu vetit G.
Kaca u thy, nja dy hajna,
thirri krejt shokt,
edhe bashk na i hajna.
Te centralla do asgana,
ju jeni p***a me juve nuk shana.

(2x) Te cententralla do asgana,
machoo njo ka bo nana,
te centralla do hajvana,
aa tu qu mall ka havanat.

DËRGOI:
INFO
Ashtu siç pritej, ky projekt finalizohet tek ne i përpunuar në spektrin vizual edhe me anë të një videoklipi muzikor, i cili u publikua me datë 8 Janar 2020. Për këngën është kujdesur në studio Floriant Salihu (Flow).
Rryma muzikore:
Hip-Hop
Renditja:
Top 200