TEKSTESHQIP

Kadri Ismajli
Vetmia
Lyrics

Vetmia
2/Sa e rende eshte moj lule
Vetmia kur te kaplon
as ka kush qe te me ngushllon
as nje fjal qe te me gezon/2
2/Shtigjet na u paskan mbyllur
as nje rrug drejt nuk me shkon
a sa mire moj do te ishte
t`ktheht dashunia jone/2
II
2/Vargjet qe ti shkrova moj lule
Po i ruj me xhelozi
per kujtimet qe me dhurove
se mbja dot as ket vetmi/2
2/Shtigjet na u paskan mbyllur
as nje rrug drejt nuk me shkon
a sa mire moj do te ishte
t`ktheht dashunia jone/2
III
2/Shtigjet na u paskan mbyllur
as nje rrug drejt nuk me shkon
a sa mire moj do te ishte
t`ktheht dashunia jone/2

DËRGOI:
INFO
Për komponimin dhe për fjalët e këngës është përkujdesur vetë artisti, teksa kënga u orkestrua nga Fatos Canolli.