TEKSTESHQIP

Kaltrina Selimi
Po Du
Lyrics

Po du me dit zemer si ja bon
ti kur s'më sheh në sy
po du me dit zemer si ja bon
ti kur nuk jemi bashk

Mengjesi, t'qon baby
larg prej meje, s'di se ku
pyes veten si e ka emrin
ajo qe esht me ty
prap njejt un do mendoj dhe neser
edhe diten tjeter
zemer ti me thuaj
si nje i huaj
kush jam un sot
a me do akoma?
a me do akoma?

Ref:
Po du me dit zemer si ja bon
ti kur s'më sheh në sy
po du me dit zemer si ja bon
ti kur nuk jemi bashk
po du me dit zemer si ja bon
ti kur nuk jom me ty
po du me dit, du me dit, du me dit
zemer se si ja bon

E dua, akoma
zemra po ma thot qdo dit
lendove, lendova
perse nuk e di
A e ke pyt ti veten
Kur je kon vetem
a ja ka vlejt?
tash e ke nje tjeter
ndoshta dhe n'zemer
vetem a e gjen
a me do akoma?
a me do akoma?

Ref:
Po du me dit zemer si ja bon
ti kur s'më sheh në sy
po du me dit zemer si ja bon
ti kur nuk jemi bashk
po du me dit zemer si ja bon
ti kur nuk jom me ty
po du me dit, du me dit, du me dit
zemer se si ja bon

Po du me dit zemer si ja bon
ti kur s'më sheh në sy
po du me dit zemer si ja bon
ti kur nuk jemi bashk
po du me dit zemer si ja bon
ti kur nuk jom me ty
po du me dit, du me dit, du me dit
zemer se si ja bon

DËRGOI: