TEKSTESHQIP

Kastriot Tusha
Falni Dashuri
Lyrics

Sa e bukur jeta vjen
e cdo pjese te saj jetojme
zemra e lumtur s'mund te jete
pasi shpesh na e lendojne.

* * *

Ju o njerez te mire degjoni,
degjoni kete zemer
se zeri i saj iu flet ne emer
falni dhe ju pak, Dashuri!

* * *

Ndali bota dhe degjoi
zemren time tek lotoi
jane lot gjaku qe pikojne
e lote dhimbje qe ndihme kerkojne

* * *

Ju o njerez te mire degjoni
degjoni kete zemer
se zeri i saj ju flet ne emer
falni dhe ju pak, Dashuri!

Teksti eshte shkruar nga
poetja e gazetarja
ELVANA BILALI
dhe ky tekst eshte ne librin e saj
Jepi Kohe Kohes
botuar ne 2001 ne Tirane

DËRGOI: