TEKSTESHQIP

Kastriot Tusha
Autochthonous, Biri Im
Lyrics

Kjo kenge e bukur Shqiptare i kushtohet gjithe trojeve tona dhe gjithe shqiptareve patriot ne te gjithe boten.
Autochthonous mori emrin djali ne nder te Flamurit i cili u ngrit ne Beograd ne 14 Tetor 2014, nga Shqiptari i madh Ismail Morina.

Per te bere te mundur krijimin e kenges dhe klipit u desh shume mund dhe perkushtim, nga shume miq dhe dashamires,
ndaj dhe une dua tju falenderoj te gjitheve per kohen dhe ndihmen tuaj.
Projekte tjera na presin. Faleminderit.

Klipi u realizua nga Studio Planet.
INFO
Materiali muzikor u prezantua i plotësuar nga ana vizuale edhe me videoklip muzikor, i cili u publikua më 29 Maj 2016. Komponues i muzikës dhe arranzhues i muzikës rezulton të jetë Edmond Zhulali, teksa autor i tekstit është Agim Doçi.