Kastro Zizo

Dërgo një album »

Kastro Zizo - Kështu E Doni Ju!

Shiko Më shumë »Kastro Zizo - Komplet-Komplot (2006)

Shiko Më shumë »Kastro Zizo - Ketri, Pula Dhe Njeriu (2010)

Shiko Më shumë »Kastro Zizo & Vinsmoker - Karantina (2020)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0