TEKSTESHQIP

Kenge Gjakovare
Lulja Prej Lules Ban Ferk
Lyrics

Lulja prej lules ban ferk,
Njanën prej jush do ta du’.
I: Ka shumë kohë që m’ke ndejt larg
Të lutem me m’u afru’! :I
Ty të vraftë moj Perëndia
Paske pasë besën me rrenë.
Fjala jote dhe dashnia
Hiç kurgja nuk paskan qenë.