TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Erdhi Mami
Lyrics

Unë dhe Beni mamin tonë,
e ndihmojmë gjithmonë.

Bashkë me babin tonë të dashur,
punët ja mbarojmë.

Beni enët merr i lan,
dhomën rregullon.

Edhe Eva porsi flutur,
në dyqan shkon.
Hej, Hej,

Erdhi erdhi mami në shtëpi.
Punët janë mbaruar bukuri.
Mami babi ne na përgëzojnë ne
dhe të lumtur ne na përqafojnë 2x

DËRGOI: