TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Sa Herë Vjen Qershori
Lyrics

Sa herë vjen qershori,
më zilja s’tingellon.
Një vit e më e rritur,
gjithnjë bëhet klasa jonë.

Sa librat i lëmë,
tek loja përsëri.
Se jemi të gjithë,
sërisht fëmijë.

Dhe nisim ne futboll,
vajzat volejboll.
Topin në rrjetë e coj,
pikë këtu shënoj.

Klasa kur barazon,
humbje jo kurrë nuk njeh,
Cdo rast ndeshjen fiton 2x

Sa herë vjen qershori,
shpesh këmbët më cojnë.
Në fushën tonë të blertë,
me një top në mes gjithmonë.

Mbaron një pjesë loje,
nis tjetra përsëri.
Eshtë bota, e ime
se jam Fëmijë.

Dhe nisim ne futboll,
vajzat volejboll.
Topin në rrjetë e coj,
pikë këtu shënoj.

Klasa kur barazon,
humbje jo kurrë nuk njeh,
Cdo rast ndeshjen fiton.

DËRGOI: