TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Ditëlindja E Albanës
Lyrics

Sot po mblidhet e gjithë klasa hop la la la
se ditëlindjen ka Albana hop la la la
ç'keni përgatitur pa ta shikojmë
një surprizë e papritur nuk e tregojmë

Si lum Albana si lum Albana
një e papritur shumë e bukur këtë mbrëmje e pret
le t'ja tregojmë ç'do ti dhurojmë
çdo shok i klasës e ka një sekret

Si lum Albana si lum Albana
një e papritur shumë e bukur këtë mbrëmje e pret
le t'ja tregojmë ç'do ti dhurojmë
çdo shok i klasës e ka një sekret

Ja filluan recitimet hop la la la
dhe pas tyre imitimet hop la la la
cilën nga mësueset do imitojmë
një nga një të gjithë me rradhë do ti shikojmë

Si lum Albana si lum Albana
një tortë e madhe e stolisur plot me lule e pret
le t'ja tregojmë le t'ja zbulojmë
me këngë e valle i urojmë 100 vjeç

Si lum Albana si lum Albana
një tortë e madhe e stolisur plot me lule e pret
le t'ja tregojmë le t'ja zbulojmë
me këngë e valle i urojmë 100 vjeç

Si lum Albana si lum Albana
një tortë e madhe e stolisur plot me lule e pret
le t'ja tregojmë le t'ja zbulojmë
me këngë e valle i urojmë 100 vjeç