TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Simfonia E Kafshëve
Lyrics

Një zog t'vogël un' kam parë
me pas ndi' sa bukur bënte
ciu, ciu, ciu bënte pa nda
ciu, ciu, ciu dhe kurr s'pushonte

zogu ci, ci, ci, ci
oh sa bukuri!

Një qen t'vogël un' kam parë
me pas ndi' sa bukur bënte
ham, ham, ham bënte pa nda
ham, ham, ham dhe kurr s'pushonte

Qeni ham, ham, ham, ham
oh sa bukuri!