TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Abetare Libri Parë
Lyrics

Abetare, abetare
je e dashur, ledhatare
je e mirë si manare
je e ëmbël, e ëmbël fare

Erë lulesh dallgë deti
erë mjalt lulesh
çel, je abetare

Erë lulesh dallgë deti
erë mjalt lulesh
çel, je, je

Abetare libri parë
ti mësove shkencëtarë
ti mësove sa shkrimtarë
dijetarë dhe bujqë në arë