TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Mos E Merr Detin Inat
Lyrics

Në bregdet një orë të tërë
Jona ngriti shtepi me rërë
mur kala, deri sa vala
rrafsh ia bëri me stërkala
mur kala, deri sa vala
rrafsh ia bëri me stërkala

Jona e vogël nis e qan
kërkon muret dhe kalanë
babi i qeshur e thërret
sërisht bëje, është det është det
babi i qeshur e thërret
sërisht bëje, është det

Mos e merr detin inat
nuk është ujë në govatë
nuk po loz' me govata
mos e merr detin inat
nuk është ujë në govatë
deti s'fle por ngre valë tallaz'