TEKSTESHQIP

Ina Osmanlli
Pëllumbi I Bardhë
Lyrics

Një ditë në dorë unë mora
pëllumbin e bardhë që lart fluturon
e di sa fjalë i fola
që vetëm ai i dëgjon

Dhe pastaj hapa duart
në qiell ti lart fluturon
fluturon në hapësirë
merr ti lart zemrën
dhe këngën time

Sa shumë gëzohen fëmijët
kur shkon nëpër botë
nëpër botë paqen përshëndesin

Mbi krahë ëndrra plot dritë
kaq shumë dashuri
të përcjellin