TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Stinët
Lyrics

Verën a vjeshtën
cilën duam më shumë
dimrin pranverën them unë

Do t'u tregoj
se çfarë ndodhi me stinët
në lojë

U grindëm pak
kë prej tyre
ne duam më shumë

Ti do dimrin apo vjeshtën
ti do verën valëshkumë

Dhe janarin me breshër
dhe pranverën e qeshur
do çdo stinë
se na mbush me gëzim

Stinë e bukur, stinë e mirë
mos u zini kot e kot
po s'ra borë në janar
në verë nuk ka vapë

Më besoni o fëmijë
se çdo stinë e pres me mall
nëpër borë luaj në ski
lule mbledh në maj