TEKSTESHQIP

Lëvizja Rinore Për Integrim
Në Rrugën Tonë
Lyrics

Lëvizja Rinore për Integrim çeli fushatën elektorale në një takim në pallatin e sportit “Asllan Rusi” me qindra te rinj e te reja.
Në këtë aktivitet, prezantohet edhe kënga që të rinjtë e LSI do të kenë si kolonë zanore për këtë fushatë. Ja teksti i plotë i kësaj kënge:

Kemi një komb
Jemi të rinj krenarë nga historia
Me dashuri
Paqe në shpirt
Me sytë nga ardhmëria
Çdo ditë që nis
Do jetë më mriz
Shpresojmë tek mirësia
Në rrugën tonë
Pa ndalur vijojmë
Me paqen dashuruar
Jemi këtu Dhe jemi shumë
Eja me ne bashkuar
Zemrën dëgjon
fatin ndryshon
me shpirtin ndriçuar
Në forcën tonë
Kaq shumë besojmë
Dhe hapi ynë nuk ndalet

REF.:
Në rrugën tonë
Pa ndalur vijojmë
Me paqen dashuruar…