TEKSTESHQIP

Klevi ABG's
4vjet
Lyrics
(Feat. An$ & Flori)

4VITE MBI KOK
E TASH BOJ GILI GILI
JAM KLEVI ME SHOK
ABG SILLI SILLI
DISH BISH S’KISHTE LLAFE
THASH STILI STILI
E GOCEN N’KRAH E MARR
E TASH SHOKET MBLIDHI MBLIDHI
KREJT BOTEN MBI KOK
E DIKUSH QE M’JEP KRAH
1 ZEMER E MADHE
ME SHOK SE DI SE SA
ÇUNA ME LIGJE
ME URDHRA NDAJ VETES
MERCENAR KUNDRRA RRUMES
QE S’JA DIN KUPTIMIN JETES.

AN$ :
RIKTHEHNA PER DISFAT
4VJET 4VJET
PREZANTOJM RREPIN ME VLER
4VJET 4VJET
PLOT ME VLLAZËN NEPER KOK’
4VJET 4VJET
SHHHHHHT
MOS E KRRUJ KUR S’TA QET SE
RREPIN SE LO LO LO LOW
MSOVA ME BO BO BO BOW
MUZIK EDHE ZO
STIL EDHE FLOW
SE KREJT ATO GJONA
QE NGELA PA BO
VENDOSA ME I KRY
DHE NESE ZBO
VENDOSA ME I BO
DHE NESE ZDO
E KREJT KTO PUSSY T’LODH
PARA SHOKVE JU THEM NO NO.
G Evil :
ADESSO STO SCRIVENDO
PER IL MIO GRUPO
SI CHIAMA ABG
4 ANNI SIAMO TUTTO
DIFFICILE ESSERE
CONTRO DI NOI
G EVIL TI PORTA
QUELLO CHE VUOI
NUOVO STILE
NUOVO RITMO
NON SONO IL RE
MA SONO IL PIU FIGO
NUOVO STILE
NUOVO RITMO
NON SONO IL RE
MA SONO IL PIU FIGO
HAHAHAHAHHAHAH.

DËRGOI: