TEKSTESHQIP

Klint Çollaku
Genjej
Lyrics

Nesër unë do gënjej...
Njësoj do gënjej...

S'kam nevojë ta njoh
thjesht të dua
si një gotë tjetër
Dehur le te flas
ishim mire si miq të vjeter
Sonte thellë në mëkat
me atë dua të humbem
Është një natë e gjatë
e ky zjarr nuk do të shuhet

Do themi "Të Dua" vetëm sot...

REF.:
Nesër unë do gënjej
Njësoj do gënjej
Do hiqem sikur s'të njoh
se kjo natë nuk ekziston
Do të gënjej, do të gënjej
le të duhemi njësoj
Do të gënjej, do të gënjej
asnjëherë s'do e pranoj

Thotë nuk është faj
nëse sot jemi të verbër
Thellë zëri i saj më ngacmon
t'jem dikush tjetër.
Ajo një tjetër ka
si ai jo nuk dukem
Me zemrën e saj
sot dua të zhdukem

Do themi "Të Dua" vetëm sot...

REF.:
Nesër unë do gënjej
Njësoj do gënjej
Do hiqem sikur s'të njoh
se kjo natë nuk ekziston
Do të gënjej, do të gënjej
le të duhemi njësoj
Do të gënjej, do të gënjej
asnjëherë s'do e pranoj

REF.:
Nesër unë do gënjej
Njësoj do gënjej,
Do hiqem sikur s'të njoh
se kjo natë nuk ekziston
Do të gënjej, do të gënjej
le të duhemi njësoj
Do të gënjej, do të gënjej
asnjëherë s'do e pranoj

Njësoj do gënjej,
Do hiqem sikur s'të njoh
se kjo natë nuk ekziston
Do të gënjej, do të gënjej
le të duhemi njësoj
Do të gënjej, do të gënjej
asnjëherë s'do e pranoj

S'do e pranoj!
INFO
Zgjerohet videoteka e muzikës shqiptare, sepse ky produkt muzikor u paraqit para një audience më të gjerë i punuar edhe me anë të një videoklipi muzikor, për të cilin u përkujdes Sebastian Production. Ky videoklip u publikua me datë 4 Maj 2018. Për kompozimin dhe për arranzhimin u kujdes Marsel Gunga, teksa autor i tekstit është 2 Step.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200